Kartais gamindami namuose pritrūkstame bazinių produktų - duonos ar vytintos mėsytės sumuštiniams, tortilijų naminiams suktinukams, galbūt kreminės varškės pyragui ar tepamo sūrelio užkandžiams, o ir paeksperimentuoti taip smagu! Tokiu atveju tikrai nebūtina skubėti iš namų, apsidairykite spintelėse bei šaldytuve, galbūt rasite ingredientų iš kurių pavyks paruošti šių produktų namuose!
Lietuva nuo seno garsėja nebrandintais, iš karvės pieno pagamintais varškės sūriais. Slegiami lengvo saldumo turintys, džiovintais vaisiais ir uogomis gardinti sūriai arba pikantiški sūriai su kmynais, česnakais, kurie valgomi švieži, džiovinami, rūkomi. Šviežią ir labai skanų varškės sūrį tikrai nesunku pasigaminti namuose - siūlome pasinaudoti mūsų patarimais ir išbandytais receptais!